Nu Merg La Vot - Merg La Vot Home Facebook / Nici eu nu vreau să merg la vot.

Nu Merg La Vot - Merg La Vot Home Facebook / Nici eu nu vreau să merg la vot.. Am incercat sa pastrez o coerenta in privinta aceasta si am votat doctrinar. Votul la alegerile parlamentare de duminică este una dintre puținele ocazii în care cetățenii pot demonstra că le pasă, indiferent cât de sceptici sunt față de următoarea conducere. Doar votul nostru masiv îi poate scoate definitiv din joc şi din istorie, afirmă mircea cărtărescu. Merg sau nu merg la vot? Alegeri de ce nu voteaza romanii mers la vot.

Asa ca, draga dana, boicotii sunt foarte inteligenti ca vor sta acasa si nu vor merge la referendum, si sa vezi ce mișto o sa fii tratată pe viitor, cand o sa se vada pe cartea ta de identitate ca esti o boicoata. E o atitudine de copil suparat. Votul la alegerile parlamentare de duminică este una dintre puținele ocazii în care cetățenii pot demonstra că le pasă, indiferent cât de sceptici sunt față de următoarea conducere. Filosoful mihai șora, 104 ani, a fost la vot: Imi insusesc una din revendicarile gruparii „uniti salvam, aceea de a avea inscris pe buletinul de vot optiunea „niciunul dintre cei prezenti.

Orheieni Din Diaspora Merg La Vot Pentru Că Mai Cred Că Votul Meu Face O Diferenţă Si Ca Moldova Va Reusi Să Facă Un Pas Inainteradio Orhei Radio Orhei
Orheieni Din Diaspora Merg La Vot Pentru Că Mai Cred Că Votul Meu Face O Diferenţă Si Ca Moldova Va Reusi Să Facă Un Pas Inainteradio Orhei Radio Orhei from radioorhei.info
Votul la alegerile parlamentare de duminică este una dintre puținele ocazii în care cetățenii pot demonstra că le pasă, indiferent cât de sceptici sunt față de următoarea conducere. Dacă aș fi idiot, aș fi zis, venerabilă, clișeul cel mai penibil pentru a mîngîia pe cineva în vîrstă. Da, asta e întrebarea care mă frământă acum: Să avem la o prezență de 99 la sută 60% buletine anulate. Ce nu înțelege majoritatea este că, în continuare, jocul psd este să vină cât mai puțini oameni la vot. Nici eu nu vreau să merg la vot. Determinarea și dezgustul tinerilor față de politică depășește cu mult nivelul adulților, și cu toate acestea, ei sunt învinuiți ca fiind „dezinteresați. Tudor chirilă merg la vot.

Nici un independent nu va face 5 % si la redistribuire ,voturile date de dvs independentilor cu buna credinta, vor ajunge la mafia psd,pnl,usr,aur ce vor avea deputati si senatori in plus.mai bine nu merg la vot.nu am pe cine vota!

Nu merg la muncă, dar merg la vot autor: Merg la vot din mai multe motive. Anul 2020 pare că a avut 28 de luni până acum, atât de complex a fost. Am incercat sa pastrez o coerenta in privinta aceasta si am votat doctrinar. Mai bine nu mergeam la vot. Am împlinit vîrsta de 71 de ani. Nu trebuie să asculți emisiuni de analiză politică dacă nu te pasionează. Nu voi merge la vot de data asta, pentru ca: Studiază ce anume postează oamenii de pe listele electorale. Alegeri de ce nu voteaza romanii mers la vot. Dacă aș fi idiot, aș fi zis, venerabilă, clișeul cel mai penibil pentru a mîngîia pe cineva în vîrstă. Merg sau nu merg la vot? Aștept de 4 ani ziua de duminică.

Merg la vot din mai multe motive. Am împlinit vîrsta de 71 de ani. Merg sau nu merg la vot? Aștept de 4 ani ziua de duminică. Imi insusesc una din revendicarile gruparii „uniti salvam, aceea de a avea inscris pe buletinul de vot optiunea „niciunul dintre cei prezenti.

Convinge Romania Sorin Tranca Trebuie Motivati Cei Ce Nu Merg La Vot Nu Bucurati Sau Intristati
Convinge Romania Sorin Tranca Trebuie Motivati Cei Ce Nu Merg La Vot Nu Bucurati Sau Intristati from media.iqads.ro
Alegeri de ce nu voteaza romanii mers la vot. Eu nu am votat niciodata si nu am fost adeptul votului negativ. Dacă aș fi idiot, aș fi zis, venerabilă, clișeul cel mai penibil pentru a mîngîia pe cineva în vîrstă. Nu trebuie să asculți emisiuni de analiză politică dacă nu te pasionează. Asa ca, draga dana, boicotii sunt foarte inteligenti ca vor sta acasa si nu vor merge la referendum, si sa vezi ce mișto o sa fii tratată pe viitor, cand o sa se vada pe cartea ta de identitate ca esti o boicoata. O dată la patru ani fiecare român are puterea de a decide direcția în care se îndreaptă românia și mai ales cui încredințează puterea , a mai spus premierul. Este suficient să arunci o privire pe facebook, unde toți politicienii, mai nou, își fac veacul. Filosoful mihai șora, 104 ani, a fost la vot:

33,24% prezenta la vot duminica.

Nu merg la muncă, dar merg la vot autor: De asta merg la vot si nu ii votez pe cei din ultimii 30 de ani! Merg la vot din mai multe motive. Dacă aș fi idiot, aș fi zis, venerabilă, clișeul cel mai penibil pentru a mîngîia pe cineva în vîrstă. Profeție pentru cei care nu merg la urne. Va doresc un 2019 constient. Nici un independent nu va face 5 % si la redistribuire ,voturile date de dvs independentilor cu buna credinta, vor ajunge la mafia psd,pnl,usr,aur ce vor avea deputati si senatori in plus.mai bine nu merg la vot.nu am pe cine vota! Ca și churchill, care știți ce spunea? Să avem la o prezență de 99 la sută 60% buletine anulate. Aștept de 4 ani ziua de duminică. Merg la vot, în postura de cetățean, din 1966, cînd am împlinit 18 ani. Merg sau nu merg la vot? Determinarea și dezgustul tinerilor față de politică depășește cu mult nivelul adulților, și cu toate acestea, ei sunt învinuiți ca fiind „dezinteresați.

Este suficient să arunci o privire pe facebook, unde toți politicienii, mai nou, își fac veacul. Nici eu nu vreau să merg la vot. De asta merg la vot si nu ii votez pe cei din ultimii 30 de ani! De atunci am o sete să votez din nou. Au votat doar 5,9 milioane de romani, ceilalti au stat acasa invocand tot felul de motive:

Pacienţii Covid 19 De La Spitalul Victor Babes Timisoara Nu Pot Vota Membru Secţia De Vot Cu O Simplă Mască Să Intrăm Pe Secţia De Infecţioase Eu Nu Merg Acolo
Pacienţii Covid 19 De La Spitalul Victor Babes Timisoara Nu Pot Vota Membru Secţia De Vot Cu O Simplă Mască Să Intrăm Pe Secţia De Infecţioase Eu Nu Merg Acolo from storage0.dms.mpinteractiv.ro
Au votat doar 5,9 milioane de romani, ceilalti au stat acasa invocand tot felul de motive: De la merg la vot pentru că încă sper sa fie stopată hoția din sănătate! până la nu particip de mirela neag , vineri, 04 decembrie 2020, 06:55. De atunci am o sete să votez din nou. Să avem la o prezență de 99 la sută 60% buletine anulate. Taunul77 23 mai 2014 at 06:09. Traseismul in parlamentul romaniei a depasit 30%. Merg sau nu merg la vot? Anul 2020 pare că a avut 28 de luni până acum, atât de complex a fost.

Nu merg la muncă, dar merg la vot autor:

Am împlinit vîrsta de 71 de ani. Anul 2020 pare că a avut 28 de luni până acum, atât de complex a fost. Nici un independent nu va face 5 % si la redistribuire ,voturile date de dvs independentilor cu buna credinta, vor ajunge la mafia psd,pnl,usr,aur ce vor avea deputati si senatori in plus.mai bine nu merg la vot.nu am pe cine vota! 33,24% prezenta la vot duminica. Ultimul update vineri, 04 decembrie 2020, 19:03 Am crezut și cred în democrație. Să avem la o prezență de 99 la sută 60% buletine anulate. Imi insusesc una din revendicarile gruparii „uniti salvam, aceea de a avea inscris pe buletinul de vot optiunea „niciunul dintre cei prezenti. Nu merg la muncă, dar merg la vot autor: Va doresc un 2019 constient. Nu merge la vot complet orb pentru că nu mai este cazul. Filosoful mihai șora, 104 ani, a fost la vot: Mai bine nu mergeam la vot.

Ca și churchill, care știți ce spunea? nu vot. Insa nu voi vota pe nimeni.
SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments:

Posting Komentar

banner